Oldalak

2015. október 31., szombat

amikor

azt látom,kiszállva a kocsiból éppen,hogy a másik is épp akkor érkezik haza,s miközben pakolok az autóból,közben oda odasandítva a másik autóra, az még mindig ott áll,zárt ajtókkal,kezdem azt hinni,érezni,engem néznek onnan..aztán mikor megindulok a lakásba a cuccokkal,s látom,hogy a szemben lévő kocsiból is mennek alakok az ajtó felé,s nem látom élesen,mert este van,szemüveggel sem látok odáig,így csak találgatni tudok ki lehet a fényes fejű faszomvalaki,s vajon miért ülnek le a bejárat elé ketten, s vajon mi történik,s vajon hol a másik kocsi,ami fényesfejűfaszomvalakié lehetne, s mikor visszamegyek a kocsihoz,mert hagytam még lent dolgokat, és már nem látom az ülő alakokat, csak a felkapcsolt villanyt a lakásban, vajon mi történik,kibékülés újrakezdés vagy csak simán dugás, szóval amikor ilyet látok,nem tudok nem agyalni,s nem tudom miért zavar,miért nem hagy nyugodni..illetve a fasztnemtudommiért.

2015. október 10., szombat

amúgy egyébként

biztosan jól vagyok,ha olyat álmodok, hogy felmegyek hozzá,s a lakásba lépve ott fekszik az ágyon büdösbunkója, s megkérdi tőlem fölényesen,gúnyosan,hogy nnahogyvagy.
hátkapdbeecsém,úgy vagyok.

2015. október 4., vasárnap

így adom

átvettem tőled a poharat.kezem hozzáért a kezedhez. szándékosan értem hozzá az ujjaidhoz.okos nő vagy,tudtad,mi történik,miért csinálom.el is mosolyogtad magad.
aztán visszaadtam a poharat,ügyelve arra,hogy fent fogjam meg,  s te tudd lent megfogni anélkül,hogy hozzámérnél.át is vetted,pont úgy,hogy nem értél hozzám.
így adom, mondtam.
s olyan nagyon vártam, hogy ezt válaszolod: én pedig így veszem..s hozzáérsz az ujjaimhoz..

tudom,vannak szóismétlések,és nem annyira sziporkázó, mint a fb cset,de ez is én vagyok.

baszki

baszkibaszkibaszkibaszkibaszki.....