Oldalak

2017. december 26., kedd

tojás

annyira elevenen jelent meg előttem a kép,amikor Ö-n a kinti konyhában tojást sütöttünk,keverve,majd be a szobába, asztalhoz ülve, kenyérrel ettük..talán mert most egy éve volt,hogy elment Ő...nem tudom miért idéződött fel..édes,szomorú emlék..

2017. december 11., hétfő

harmadik

álmodod, hogy tol egy babakocsit s benne a harmadik gyerek.
s felébredsz s nem tudsz aludni a feszültségtől..

2017. november 19., vasárnap

2017. november 12., vasárnap

vajon

a tegnapi nap ugyanúgy eszébe jut minden évben,mint nekem? nem hinném.

2017. november 2., csütörtök

kézrátétel

Tart az ember Ny-ból D-be, s olyan útvonalon megy, amelyen jó 25 évvel ezelőtt rendszeresen megfordult..S eszébe jut, milyen is volt, mikor a kocsiban ott ült a jobbján ő, s szinte érzi, de piszkosul érzi, hogy ismét ott van a másik,  aki a kezét ráteszi az ember combjára.. s ez az érintés olyan de olyan valósnak tűnik, hogy odanézel a jobb elsőre és látod magad mellett ŐT..

2017. október 25., szerda

érzéki csalódás

Látod a másik sávban a dugóban, s mikor elmész mellette a visszapillantóba nézve mintha azt látná az ember, hogy észrevett, s néz utánad..érzéki csalódás..
ami amúgy egy jó film szerintem.

2017. október 19., csütörtök

dobozok

egyszerűen nem bírtam elmenni.
hihetetlen mennyire milyen zavaró,felkavaró egy plusz ember.

jópárszor ugyanaz

..szomsetudja mitől van, hogy ugyanazt álmodja az ember.pici különbségek vannak, de a lényege ugyanaz. s rájön ilyenkor hogy mennyire is el tudja baszni az életét..

2017. augusztus 29., kedd

előtte való nap

álmodik az ember olyat,hogy hazajön  feleség a barátnőkkel töltött este után,s ott vagy vele te is,  s nem tudod mire vélni az egészet, és amikor alszotok az ágyban egyértelmű ki felé mozdul a kezed..s mindezt ma írod le..
ehh..

2017. július 12., szerda

gomb

amikor veszi az ember azt az inget magára.s a tükör előtt állva látja magát,amint megáll a keze a mozdulatban, mert az ingzseb gombolatlan..s eszébe jut,milyen is volt, mikor ő gombolta be..s hogy el tudná viselni nap mint nap azt a mozdulatot..mindenféle előzmény nélkül is..

2017. június 13., kedd

forró

amikor tojást süt az ember,  mindig eszébe jut,hogy a másik viccesen,komolyan, az olajba köpést javasolta azt megnézni, hogy forró e már az eléggé..
menjen a tojássütés is a picsába :)

2017. június 3., szombat

isten biz nem manipula

amikor elolvasod,hogy mi van a kupak belsejében,s pár nap múlva meg is történik..
s ez agyalásra késztet, mint minden vele kapcsolatos dolog.

2017. február 26., vasárnap

egy hét után is

amikor azt álmodod, hogy mindketten ugyanazt akarjátok..és álmodban a szíved tele a régi érzéssel,,s tudod,érzed,hogy ő is ugyanúgy gondolja, és ugyanúgy érez..és kb egy hét után is még mindig élénken benned van az az álom..akkor agyalsz, hogy ez mi is lehet..álom csak..vagy üzenet a másik féltől..
és a fülembe mászik ez..

https://www.youtube.com/watch?v=k-_UFgTYipI

2017. január 1., vasárnap

ömböly

hosszú hosszú évek óta nem jártam arra.de most, hogy történt ami történt, karácsony másnapján elmentem, s gyertyát gyújtottam a sírnál.. megnéztem a házat, emlékek..s a szomorú,szürke,ködös idővel mintha miatta lett volna szomorú a jóisten is..

még mindig

rólad írok dalt..jut eszembe mikor újévkor neked mondom elsőnek..