Oldalak

2020. december 26., szombat

rövidítés

 amikor olyan képet látsz posztolva általa, ami hasonló rövidítése a nevének, mint amit nagyon sok évvel ezelőtt használtál, mikor leírtad a lelked állapotát,s nem tudtad akkor sem a nevén nevezni, hát rövidítettél..az..gondolsz itt mindenféle jelekre, karmára,sorsra,véletlenre,faszomtudjamire..de legfőképp rá..és tudod,hogy ő kell..

faszkivan

2020. november 18., szerda

Mennyire

 Mennyire vártam 31 éve ezt a napot..kérdeztem Sament, itt van e már barátnője, mert akkor itt vagy Te is..kerestelek a tömegben..s mennyire, mennyire örültem mikor megláttalak.. aztán táncoltunk erre..

 https://www.youtube.com/watch?v=I4IGHVK8HCQ


2020. szeptember 30., szerda

teljesen valósnak tűnt

 álmomban az, amire mindig is vágytam veled. annyira, annyira valódinak tűnt az érzés, amit éreztem, s tudtam álmomban hogy te is érzed..az a ragyogás, azok a szívet átjáró érzések, amikor ráébredsz, hogy igen..ezt kerested..ezt akartad..s végre boldog vagy..csak álltunk, öleltük egymást, mint a kamaszok, s voltak ott ismerősök is, s örültek,hogy nna végre..de én belőlük alig vettem észre valamit, csak te léteztél..

most mosolygok, mert visszagondolok rá, rád..aztán majd elszomorodom persze a valóságba visszalépve.

2020. augusztus 29., szombat

szombatra esett akkor is

 08.29. akkor is szombatra esett..s mentem teljesen részegen a Tiszába, de a többieknek több esze volt, nem hagyták nagyon, s hívtam Orsit,mondj nemet..s életem egyik legrosszabb napja volt az a nap.

S ma, eszembe jut, mennyire hülye dolog már a sorstól, hogy neked is nekem is egy napra esik a születésnap és a házasságkötés napja. Vajon a válásaink is ugyanazon napon voltak?

Isten éltessen sokáig.