Oldalak

2015. augusztus 29., szombat

29

Ritka alkalmak egyike, hogy a születésnap és házasság napja egy napra essen. S az is ritka,hogy két embernél is előforduljon mindez.S az is ritka, hogy még az is stimmel, hogy annó mindez szombatra esett, s ma pont ugyanolyan a szitu, mint akkor.
Csak most nem telefonálok oda picsa részegen, nem megyek picsa részegen a Tiszába, s ő sem mond másnak igent. Bár,lehet,hogy épp helyrehozása megy egy nem működő dolognak, ha már közös autóval mentek el, legalábbis mintha itt állna a másik kocsi, de lehet,hogy csak rosszul látom,gondolom.Életem egyik legszarabb napja volt az.

2015. augusztus 26., szerda

lopva

biztos rosszul gondolom, főleg látom ennyi évesen és dioptriásan, mikor azt vélem látni,érezni, hogy lopva néz az ember a másik felé az utcán,udvaron,réten.

2015. augusztus 24., hétfő

fent és lent

két szülő fent, gyerekek lent.
fontos dolog megbeszélése?
veszekedés?
kibékülés?
szex?
hm.

2015. augusztus 17., hétfő

3x is

ilyen még nem volt, biztosan a nagy meleg miatt..
3 egymást követő nap is álmodtam.
ébredéskor persze minden tiszta és éles emlék még, de most, hogy napok múltán van lehetőségem leírni, már csak foszlányok maradnak meg..
1nap: valahol vagyunk, többen is rajtunk kívül, s mondja:  16 évig vártam, hogy ismét ránktaláljunk..
s éreztem, hogy ez kettőnkről szól, arról, hogy ismét együtt leszünk.  igaz, a 16 évnél több telt már el talán szóval emiatt akár sántíthat is a dolog, de az érzés ami akkor átjött..

2nap: ilyet sosem álmodtam még..szexeltünk..s élvezte..én meg bírtam..s orgazmusa volt..nem a kezemtől, nyelvemtől, egyébtől..a farkamtól.én meg örültem, hogy végre adhattam.
aztán az álom folytatódott tovább, ekkor már együtt voltunk ismét, egy pár, titokban csak, ez elején tartva valaminek, amire mindig is vágytunk. felmentem a lakására. a lépcsőházban halkan kellett lépkedni, szomszédok ne vegyenek észre semmit. belépve láttam végre a könyvespolcos falrészt, amit az udvarunkról is lehet látni,ha ég a villany,s nincs behúzva a függöny..aham, mondtam magamban, ez az a polcos rész..
aztán pakolt, hogy elinduljunk kapkodott, igyekezett, minél hamarabb menünk, nehogy hazaérjen a másik, aki féltékeny és veri. nem tudom így van e valójában, vagy így volt -e, álom ez. aztán ismét volt váltás az álmomban, még mindig a lakásában, kanapén ülök, odajön hozzám J., s megkérdezi tőlem, ki is vagyok én.
aki szereti anyát, válaszoltam..nna..álom ez.

3nap: tesco..ott van ő és ott vagyok én is és A is. s összevesznek egymással, rajtam..milyen már ez az álom, mikor 2 nő veszekszik rajtam,miattam..




2015. augusztus 3., hétfő

egyszer

egyszer,ha úgy hozná a lépés, egy jó nagyot be kellene baszni neki.
a jó kurva anyádat D.R.