Oldalak

2015. december 26., szombat

nyálas

tudom,de ez van.mint egy tinédzser,komolyan. faszkivan

https://www.youtube.com/watch?v=Ug-GaOCMjf0

2015. december 22., kedd

esküvő

álmodtam. miért is nem csodálkozom ezen? :)
szóval esküvőn voltunk. majdnem mindenki ott volt,  aki ebben a színdarabban részt vesz.
ott voltál te a lányoddal. ott voltam én A-val.de ez csak akkor derült ki, amikor valami olyan hülye körtánc szerű dologban nem vettünk részt, én meg A. a kör közepén táncoltam vele, mosolyogtam ,mert jó tánc volt. mikor összeakadt a tekintetünk akkor láttam rajtad a megdöbbenés, a szomorúság kettősségét. talán mert tudat alatt azt szerettem volna, hogy ezt lássam rajtad, ha A-val látsz, s a valóságban ilyen nem is ülne ki az arcodra. elkomorodtam pár pillanatra, de aztán szembe jutott, miért is volnál szomorú, hiszen zs-re vágysz. hát akkor tessék, vágyjál rá, de hol a picsában van, s lásd, hogy jól érzem magam, hisz táncolni jó, szeretek is, hát pörögtem tovább. aztán J. azt mondta neked, hogy szeretne velem táncolni, mert a bácsi olyan jól táncol. de ezt olyan félhangosan mondta, hogy elég sokan hallották, így hát mit volt mit tenni, karomba kaptam, és forogtam vele párat. pont mint P-val szoktam.
azt már nem tudom, A milyen arcot vágott erre, nem volt ennyire részletes az álmom, csak arra emlékszem, hogy ezután fogtad J. kezét, s szomorúan elmentél.



2015. december 16., szerda

óóó..vi

kézművesfoglalkozás a oviban.karácsony közeledtével gyertyát gyújtanak a gyerekek,villany lekapcs.,énekelnek. meleg,barátságos sárga fények a félhomályban..megérint a karácsony hangulata..nézem a fiam,amint ott ül az anyja ölében..s beugrik az arcod..téged képzellek oda..próbálom elhessegetni..megrázom fejem..de újra és újra te vagy...


2015. december 11., péntek

ennyire jól sikerült?

vajon a mindentvisszakapás?
vagy történt valami szomorú?
vagy tudatos a nem jelentkezés?
:(

2015. december 2., szerda

mindent vissza

vajon mire gondolt:mindent visszakapunk.
vajon mire gondolt: majdnem mindent.
vajon miért került törlésre a bejegyzés?
ha valamit közölni szeretnék egy illetővel,de szemtől szembe nem merem, mert nem vagyok elég bátor,nem akarom keresni,csak tudatni,hogy történik valami,eszembe jutott ő, vagy nem akarok kitárulkozni előtte,kb. akkor csinálnék ilyet

2015. december 1., kedd

ford fairlane

klasszikust idézve,eszem faszom megáll,hogy mér' fog el mindig valami megmagyarázhatatlan agyalás,ellenszenv,káromkodás,ha ott látom a toyotát..meg biztos ott alszik a kicsikkel..meg a szerda az apjuké..szépen visszaszivárog..ehh..
ez van most bennem.ehh..