Oldalak

2016. január 26., kedd

a(á)gyalás

szobaszám változott, ágyszám nem.
ebből vajon mire gondoljak? a helyes válasz az volna minden bizonnyal, hogy lófaszt se gondol semmire, ne foglalkozz ezzel, de ha nem tudom megtenni, mert ikrek mivoltomból adódóan talán, de ilyen agyalós vagyok. akart ezzel mondani valami mögöttest? valószínűleg nem, de a bogár ott van a fülemben, s ha most kegyetlen vagy realis akar lenni velem, akkor azt döngi, hogy persze, persze..ágyszám nem változott, de lehet ott kétszemélyes ágy is, amin nem biztos, hogy csak egyedül fexik már az ember lánya..ehh..ehh..

2016. január 17., vasárnap

üres ablakok

amikor azt látod pár hete, hogy  üres az ablak..függönymosás volna, mintha festés volna..vagy költözés..de nem tudod mire vélni, mert nem beszélsz vele,s nem beszél veled.aztán látsz egy hasonló kocsit máshol parkolni,mint az eddig megszokott szembeoldal, de csak futólag,mert mész tovább.
aztán ma pakolsz a garázsban, s odanézel, fel,az ismerős ablakra. és üres.nincs ott a napellenző, a légkondi, a függöny..s üres leszel te is..eltűnik ismét belőled valami.aztán.,arra fordulsz kocsival,ahol láttad az autóját..s ott van..s átcikázik a fejeden,miért költözött..kellett? akart? így döntött? aztán látod az autója mellett a másik autót...és a hatása alatt vagy mindmostanáig..csak mész a tescoban,tolod a kocsit, s a fejedben az zakatol: hova költözött,hol lakik..s a szíved tájékán valami szomorú,szorító érzés bukkan fel. aztán..hazafele menet,arra fordulsz ismét..ott van..s még ott a másik kocsi is mindig..átcikázik a fejeden ismét..miért költözött..kellett? akart? így döntött?
s eszedbe jut az fb-n írt mondata: mindent visszakapunk,majdnem mindent..vajon erre gondolt? de akkor miért írta B-nek,hogy nálam alszol.Mégis egyedül van? Nem tudom. csak azt,hogy szomorú vagyok,s egyre távolibbnak tűnik az amire oly mérhetetlenzül vágyom..ami ott volt évekkel ezelőtt nekem, de nem tudtam értékelni,megtartani,felnőni hozzá..s most eltűnni látszik lassan végleg..ő és a közös élet, és legtudományosabbfantasztikumnetovábbja, a közös gyerek..

2016. január 16., szombat

@&{!%=&@ˇ^

abbüddösjókurvaanyádat
s  ez nem d.r-nek szól akinek egyszer be kellene egy jót baszni,de mindkettő kapcsolódási pontja ugyanaz.

2016. január 14., csütörtök

gyere várlak


álmomban egy emeleti lakás folyosóján álltam,s kifele - lefele bámultam.
téged néztelek,s mintha rácsos hálón át tekintettem volna feléd. pont olyanon,mint amilyennel erzsóék kerítették  el az aranyjánoson huba elől a gangot.téged néztelek, s mentem volna hozzád, de csak álltam.aztán intettél, s hangod nem hallottam ugyan,de le tudtam olvasni a szádról: gyere,várlak..
én pedig csak álltam, álltam s nem tudtam mitévő legyek,hogyan szakadjak el örökre valamitőlvalakitől a lakás ajtaját átlépvén. valahogyan lettek mögöttem alakok,emberek,ismerősök, fogtam a kabátom, s tudtam,megyek...

2016. január 4., hétfő

elsőnek

elég nemtudommilyen az,hogy minden évkezdetkor elsőként,magamban,neki mondom azt,hogy boldogújévet.
ehh...