Oldalak

2016. február 21., vasárnap

üresség

amikor duplán érzed egy nap az ürességet..na az fasza.
nap kezdetén,mikor szembesülsz azzal,hogy,akivel élsz,nagy ívben tesz rád, s nem bánnád ha törölne az életéből, s a nap végén,mikor szembesülsz azzal,hogy akivel nem élsz, nagy ívben tesz rád,s bánod,hogy törölt az életéből.
üresség mindkettő,s mégis teljesen más.

2016. február 9., kedd

onlány

mikor látod,hogy zöld a kis bizbaszjele..mikor kicsit gyorsabban ver a szíved emiatt..mikor töprengsz,írj- e neki,de nem,mert megmondta amit megmondott, de közben várod,vajon ő fog-e írni valamit..mikor rájössz, hogy minden bizonnyal nem,mert okosabb annál..nna az nem olyan jó.

2016. február 1., hétfő

színház

álmodok.színházba megyünk. a kanapéról.
mindenki bent ül már,én érkezem utoljára.a szabad hely pont melletted van.vajon a véletlen,vagy tudatos döntés volt részetekről,részedről? leülök.kezdődik.nézzük.aztán óvatosan a kezed felé mozdítom kezed,de nem érek hozzád.észreveszed vagy sem,nem tudom,nem látszik rajtad semmi a szemem sarkából nézve.aztán véletlenül vagy sem,odaér a kezed az enyémhez.megfogom.furcsa.ismerős és idegen is egyszerre.aztán egyre ismerősebb.csak fogjuk egymás kezét, majd simogatni kezdem kezed fejét miközben még a tenyeremben tartalak.a többiek ebből tán semmit nem látnak.aztán elengeded egy idő után.elég volt? nem váltott ki semmit belőled? s ezért engedted el? vagy éppen ellenkezőleg,s mivel kiváltott,ezért engedted el? felébredtem.tán sosem tudom meg.